De Kas van La Cocotte

Een serre met buitenterras bij restaurant La Cocotte te Hoogvliet.
Dit project kent een lange voorgeschiedenis met vele hobbels die zijn overwonnen. Het begon allemaal met de wens een beter beschut buitenterras te hebben aan de ongunstig noord geori├źnteerde schaduwzijde van het bestaande restaurant. Na wijziging bestemmingsplan, omleggen openbaar riool en grondaankoop van de gemeente heeft dit geresulteerd in een volledig geconditioneerde serre met bar, keuken, sanitaire ruimten, dienstruimten en een prefab kelder onder een groot gefundeerd buitenterras.
De gevels van de serre kunnen praktisch geheel geopend worden door het toepassen van vouw-schuifwanden. Hierdoor ontstaat er een groot en flexibel terras dat het gehele jaar door is in te zetten als aanvulling op het bestaande restaurant of geheel zelfstandig kan functioneren